logo

Nieuw Waldeck Knapt Op

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen

Groen opknappen bij speeltuin Toscaninistraat

Door: nina sleyffers
October 26, 2019

Voor meer eenheid, ordelijkheid en veiligheid is de wens om bossages en hoge struiken te verwijderen. Nu is het een rommeltje en ratjetoe van groen. Dan is meer zicht waardoor men zich veiliger voelt en bergingen en tuinen beter zichtbaar zijn wat minder inbraak gevoelig is. Daarnaast wordt er hopelijk minder geplast en gepoept in de bosjes.

Hoe kan dit opgeknapt worden?

Lage borders, net als aan de rechterkant van de speeltuin ( al gerealiseerd vanuit een eerder buurtinitatief) met lage beplanting. Alle grond wordt gelijk gemaakt en uitstekende tak resten verwijdert. Ook willen we een plek creeeren om de vuilnisbakken neer te kunnen zetten, ook zou meer verlichting rondom speeltuin prettig zijn. Nu oogt het rommelig en onveilig, er is geen eenheid qua beplanting.


Reacties

Eens

peter | October 26, 2019 3:51 PM

Zeker hard nodig het begint langzaam een zooitje te worden

Reageren


Fred | October 27, 2019 8:22 PM

Fietsers die op het 4e Strausspad richting 3e Strausspad fietsen zien aan het eind van de speeltuin in de binnenbocht niet of er spelende kinderen op het voetpad richting fietspad lopen/fietsen. Misschien is dit met het verplaatsen van het hek en herbeplanting mooi op te lossen.

Reageren


HANS | November 1, 2019 9:54 AM

IK BEN HET EENS DAT HET GROEN OPGEKNAPT MOET WORDEN, MAAR ALLEREERST ZOUDEN DE TE VEEL TE HOGE BOMEN VERVANGEN MOETEN WORDEN DOOR STADSBOMEN. TE VEEL STRUIKEN WEGHALEN LEIDT WEL TOT MEER LAWAAI IN DE TUINEN. DUS WEL MIDDELHOGE STRUIKEN/HEGGEN HANDHAVEN

Reageren


Oneens

Z | October 29, 2019 6:52 AM

Dat is geen plek voor privé containers, dat is gemeentelijk groen.

Reageren
peter | October 29, 2019 8:55 PM

Wie ben je Z kunnen we er over pratenLogin om verder te gaanCancel