logo

Nieuw Waldeck Knapt Op

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen

Speeltuin Blauwe Monster

Door: gemeente Den Haag
October 18, 2019
18 okt. 2019, 17:11

Dit opknappunt is door één of meerdere bewoners van Nieuw Waldeck eerder doorgegeven aan de gemeente. Daarom is het opknappunt nu door de gemeente toegevoegd aan de kaart.

Het Blauwe Monster is een leuk speelobject maar er zijn weinig paden vanuit de wijken er naar toe. Het gebruik kan verbeterd worden.

Hoe kan dit opgeknapt worden?

Maak er een ontmoetingsplek van. Paden aanleggen naar het Blauwe Monster en het object zelf renoveren. Het speelobject is erg leuk voor kinderen maar ook voor jeugdigen om te spelen. Maar er zijn geen bankjes en mogelijkheden om te zitten. 


Reacties

Eens

J | October 24, 2019 7:05 PM

Het Blauwe Monster moet zeker opgeknapt worden. Als de blauwe kleur vervangen kan worden door een groene kleur ziet t toestel er al een stuk beter uit en past beter in de omgeving. In de glijbaanbuis ligt veel viezigheid. Behalve bankjes ook extra prullenbakken. Trampolines zijn een succes. Graag een extra schommel waar kleine kinderen in kunnen zitten.

Reageren


Jaap | October 25, 2019 11:39 AM

Ik ben het er mee eens. Opknappen en uitbreiden om het gebruik er van te stimuleren, zodat er ook iets is voor de allerkleinsten. Wel aandacht schenken aan het soort van uitbreiding, in het verleden is het een hangplaats voor jongeren geweest met veel overlast voor direct omwonenden. Een van de redenen om eerder geplaatste banken weg te halen. Een hekwerk om de speeltuin zou helpen om het (fiets)crossen tegen te gaan.

Reageren


Mieke | October 29, 2019 10:38 AM

Zandbak wordt gebruikt als kattenbak; moet oplossing voor komen

Reageren


Drees | October 30, 2019 9:49 AM

Dit speeltuintje ziet eruit alsof er (ooit) goed over nagedacht is. Maar toch vraag ik me af hoe blij de kinderen ermee zijn. Als de speeltuin opnieuw ingericht wordt, is het misschien een idee om de gebruikers (kinderen) mee te laten denken over wat zij nodig hebben? En dat dat schoon is, lijkt me een eerste voorwaarde.

Reageren


Oneens

Mechteld | October 26, 2019 2:35 PM

Deze speeltuin verdiend echt een opknapbeurt.
Er is ook vaak kattenpoep in de zandbak. Vies!

Reageren


3de generatie | November 2, 2019 10:38 AM

Er is al heel veel geld besteed aan deze speelplek, ik denk dat het nu wel genoeg is.

Reageren


Login om verder te gaanCancel